Societat 06/03/2017

Lo Mandongo revalida l'èxit

Els restaurants destaquen la bona repercussió de les jornades gastronòmiques i es manté el 'menú calçots' davant la gran demanda dels clients

ARA Andorra
2 min
Les jornades han venut prop de 1.300 menús / COMU DE LA MASSANA

Andorra la VellaLa desena edició de les jornades gastronòmiques Lo Mandongo, emmarcades en el programa de la Massana Fogons, ha revalidat l’èxit de les passades edicions, arribant als prop de 1.300 menús venuts, segons informa el Comú. A banda dels menús complets, també hi ha hagut comensals que han demanat alguns dels plats que els componien.

Una de les novetats d’enguany era el 'menú calçots', que està tenint tan bona acollida que els restaurants han decidit mantenir l’oferta mentre duri la temporada d’aquest producte.

Els restaurants massanencs estan molt satisfets, no només pel que fa al nombre de menús venuts sinó també pel que fa a la promoció que significa aquesta acció. Cal remarcar que els establiments on té més demanda aquesta jornada són els que ofereixen cuina tradicional de muntanya tot i que tots remarquen que es tracta d’una bona manera de promocionar els restaurants de la parròquia. Pel que fa als clients, hi ha hagut molts turistes però també molt públic local que ha anat expressament a provar algun dels menús.

El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Sergi Balielles ha assegurat que “els nostres restaurants estan demostrant no només la gran professionalitat dels seus cuiners sinó també les seves ganes de col·laborar per fer de la Massana una destinació gastronòmica de primer ordre”. Balielles felicita la vintena d’establiments que han participat a Lo Mandongo, que han ofert menús molt atractius a preus per sota de les cartes habituals.

Els restaurants que hi han pres part són: Hostal Palanques, Gustus, La Borda Secreta, La Catrina Errant, La Borda Eulari, Buratino, La Llum d’Oli, Sant Romà, Émo Hotel Palomé, La Torrada, Borda Xixerella, Borda Casa Vella Palés, Borda Raubert, La Borda de l’Avi, Abba Xalet Suites Hotel, Molí dels Fanals, Bonet, 360º, La Pampa i Rústic.

A més, cinc restaurants –Borda Casa Vella Palés, L’Hort de Casa, Cal Silvino, La Torrada i La Borda Eulari- continuen oferint el 'menú calçots', que oscil·la entre els 25 i 30 euros.

El departament de Turisme i Comerç continua treballant en noves accions dins la Massana Fogons, que engloba totes les propostes relacionades amb la gastronomia.

stats