Societat 02/05/2015

El Morabanc es queda a l'ACB en passar per sobre del Sevilla (89-65)

La victòria davant del Baloncesto Sevilla i el resultat del partit d'aquest divendres entre la Bruixa d'Or Manresa i el Montakit Fuenlabrada asseguren la permanència de l'equip a la primera categoria

M.c. / Efe
1 min

Andorra la VellaEl Morabanc Andorra ha derrotat aquest dissabte el Baloncesto Sevilla per 87 a 65 davant d'un pavelló ple a vessar, amb prop de 4.500 persones, segons el club. Des del primer moment l'equip andorrà ha dominat el joc i acompanyat pel públic ha acabat celebrant una festa per la permanència assolida. I és que, després de la victòria aquest divendres de la Bruixa d'Or Manresa davant del Montakit Fuenlabrada i amb el resultat d'aquesta nit, el Morabanc s'ha assegurat la continuïtat matemàtica a l'ACB un any més.

Una sortida pletòrica de l'Andorra ha marcat el que seria el matx. La connexió Schreiner-Jawai funcionava, malgrat que Porzingis i Hernangómez no defallien amb els sevillans. Tot i així, el joc local era més fluid, amb més repertori i fent mal a les transicions ràpides. Un triple de Green ha posat la màxima diferència al final del primer quart (26-15). La dinàmica del segon acte no ha canviat, amb un Andorra trobant solucions en atac i posant les coses molt complicades al Sevilla, que no feia mal des del perímetre -0 de 8 en triples al descans (48-29).

L'Andorra doblava en valoració -62 a 25- el Sevilla i tenia el partit a les mans, amb l'aparició de molts dels seus homes i una amenaça múltiple. Al tercer quart però, Woodside ha liderat la reacció visitant (54-40). Dos punts del base han portat als de Casimiro a deixar la diferència per sota dels deu punts (57-48), però dos triples seguits de Green en el darrer quart han sentenciat el matx.

Nahan Jawai i Shaun Green s'han convertit en els màxims anotadors del partit, amb 16 i 17 punts respectivament.