Publicitat
Publicitat

Oktuso assalta les xarxes socials amb un nou videoclip

Pau Augé assalta de nou les xarxes socials amb el tercer vídeo corresponent al projecte 'Pentegramàtica', un fenomen que acumula prop de 300.000 visualitzacions

Si hi ha un cantant de hip-hop al país que hi posa recursos i energia en les seves produccions audiovisuals, aquest és Pau Augé, el conegut cantant de rap conegut com Oktuso. El projecte 'Pentegramàtica' va veure la llum el passat 28 d’agost amb la publicació del seu primer videoclip, 'Beautiful sorrow', seguit per 'Tu verdad' i aquest dimecres arriba el tercer vídeo-single anomenat 'Fluye'.

Després de diferents maquetes i el treball de llarga durada ‘Un Privilegio’, Oktuso aprofundeix amb ‘Fluye’, el tercer videoclip-single del projecte 'Pentegramàtica', en una acurada edició que presenta a les xarxes. El jove cantant tira del bo i millor per a la producció i realització visual. A saber: la producció a càrrec d’Allrounda, un gegant de la producció musical amb 12.000 llicències venudes i més de 18 anys en el sector musical i en la compartició de milers de ‘beats’ en línia, una autèntica discoteca digital de bases i sàmplers per a creadors i músics.

La realització visual, perquè la cura de les coses també entra per la vista, ha anat a càrrec d’ALCA films, una de les millors productores audiovisuals del país amb àmplia experiència en la creació d’anuncis per a plataformes online, televisió i cinema. L’enregistrament del disc es va fer a ’Por Defecto Estudio’ del Prat de Llobregat.

Aquest és el vídeo que podeu trobar ja a la xarxa i que en una hora ha reunit més de dues mil visualitzacions. Lletres afinades en un projecte que el cantant ja avançava  en aquest reportatge de 2014 que caminaria cap a la professionalització, on per poder-s’hi guanyar la vida s'ha de reunir talent, sort i “tenir diners o bons padrins”. Però Oktuso ha demostrat amb aquest tercer single que no hi ha res com tenir talent.