Societat 01/06/2016

Premi al millor còctel

El Lycée Comte de Foix ha organitzat aquest any un concurs per premiar el millor bàrman amb la voluntat que tingui continuïtat l'any que ve

ARA Andorra
1 min
Una imatge dels guanyadors i els membres del jurat i patrocinadors

Andorra la VellaEl Lycée Comte de Foix ha tingut aquest any una idea innovadora, fer un concurs per elegir el millor bàrman 2016, un guardó que s'ha endut l'alumne de primer professional en comercialització i servei de restauració, Alex Campante amb 'Panamà'. Hi van prendre part, en la prova que es va dur a terme el 25 de maig, cinc candidats que van haver de preparar dues begudes originals. El jurat va quedar impressionat, segons els organitzadors, per la presentació del còctel guanyador.

Així, Antonio Rodríguez, de l'Sport Hotel Hermitage va ressaltar, del còctel guanyador, "el costat sorprenent de la decoració, un tros de poma, que separava la copa verticalment en dues parts de colors diferents".

També es va considerar "sorprenent" la presentació que va fer l'alumna de segon curs Erika Garcia, ja que va pensar en un glaçó blau que colorejava progressivament la barreja, que va ser presentada amb el nom ''Groenland'.

El tercer lloc va ser per a 'American Devil' de l'alumne de l'últim any de batxillerat Martin Dawson. En aquest cas es va tenir en compte la seva "argumentació convincent" i "la bona tècnica".

La cita, que ha comptat amb el patrocini de Bacardi-Martini, tindrà continuïtat l'any que ve amb un concurs que es vol obrir a tots els professionals del Principat

stats