Ainara Revuelta rep la medalla de la fundació Flamme of Peace

La jove artista andorrana dona a conèixer el projecte Artcamp

La jove artista andorrana Ainara Revuelta exposa el projecte 'Art jove per la PAU 2018' que des d’aquest dijous i fins dissabte se celebra a l’Acadèmia de Belles Arts de Viena (Àustria). Hi exhibeix cinc de les seves obres i dona a conèixer el projecte Artcamp, que mitjançant l’art contribueix en els esforços internacionals en curs per promoure la “cultura de la pau” i el “respecte per la diversitat”, informa el Govern en un comunicat.

Ainara Revuelta ha estat seleccionada per la Fundació Flamme of Peace, juntament amb quinze artistes més, per rebre la medalla que concedeix a ciutadans que contribueixen en l’assoliment d’un món millor, com és el cas de Revuelta amb la seva participació i compromís amb l’Artcamp. La cerimònia de lliurament de les distincions va celebrar-se aquest dijous al vespre en l’acte d’inauguració de l’exposició i va anar a càrrec de la presidenta de la fundació, l'arxiduquessa Herta Margarete Habsburg-Lothringen. En la cerimònia, Ainara Revuelta va agrair el premi i va familiaritzar el públic amb l’Artcamp.

El departament de Cultura d’Àustria patrocina aquesta iniciativa en el marc de la presidència d’Àustria al Consell de la Unió Europea. 70 artistes d’arreu del món menors de 40 anys presenten les seves obres i debaten al voltant del concepte pau en ocasió del centenari de la fi de la 1a Guerra Mundial per destacar la contribució que els joves artistes poden fer en pro de la pau.

Aquest divendres al vespre, l’artista del Principat presenta el projecte Artcamp en detall i parlarà de la seva experiència en el simpòsium organitzat per debatre sobre la pau, juntament amb ponents de la Universitat de Belles Arts i de la Universitat d’Història de Viena. La participació d’Andorra ha estat possible gràcies a l’estreta col·laboració entre el ministeri d’Afers Exteriors d’Andorra i la seva ambaixada a Àustria i la Comissió Nacional Andorrana per a la Unesco.

Etiquetes