'Alba, el jardí de les delícies' arribarà a Andorra el 30 de gener del 2019

El muntatge s'estrenarà aquest divendres al Temporada Alta de Girona, i seguidament estarà en cartellera al Teatre Nacional de Catalunya, del 29 de novembre al 23 de desembre

L'Escena Nacional d'Andorra (ENA) ha informat aquest dijous a través d'un comunicat, la presentació de l'espectacle 'Alba, el jardí de les delícies', que es representarà a l'Auditori Claror del Centre cultural i de congressos lauredià el pròxim 30 de gener del 2019.

La representació, produïda per Atrium, l'ENA, el Teatre Nacional de Catalunya i Temporada Alta, comptarà amb un repartiment "de luxe" format per l'andorrana Clàudia Riera i els "mediàtics" Montse Guallar i Lluís Marco. La direcció de l'obra serà a càrrec de Raimon Molins, i l'ajudarà l'andorrà Alfons Casal.

L'obra és un thriller de ciència ficció sobre el temps i allò humà. Un espectacle que es pregunta sobre la nova manera de relacionar-se i de gestionar la soledat de l'individu en la societat alhora que busca esbrinar com funcionen els mecanismes de l'amor, l'amistat, la família i la fe en la societat actual.

El muntatge s'estrenarà aquest divendres al Temporada Alta de Girona, i seguidament estarà en cartellera al Teatre Nacional de Catalunya, del 29 de novembre al 23 de desembre.