Publicitat
Publicitat

Andorra i Adrall seran l'escenari del curt 'Llops' del director andorrà Álvaro Rodríguez Areny

El cap de setmana l'equip treballarà a la població alturgellenca i el dilluns es desplaçarà fins al llac d'Engolasters per filmar les escenes exteriors, del curt protagonitzat per Isak Férriz

Els dies 13, 14, 15 i 16 de juny, Andorra i Adrall seran l'escenari del rodatge del curtmetratge 'Llops' del director andorrà Álvaro Rodríguez Areny.

El curtmetratge està protagonitzat per l'actor andorrà Isak Férriz, a més de comptar amb d'altres representants andorrans com la il·lustradora Carol Garrido, encarregada de la realització dels storyboards, Hector Mas, que col·labora en el projecte com a membre de l’equip de fotografia, la música va a càrrec de Miguel Espinosa i Carlos Lozano (ambdós músics de Persefone) i la mescla de so, per a l’empresa del país SONNOS.

El curtmetratge tracta sobre Arthur, un aviador britànic, que es troba en el primer punt de l'anomenat “The Home Run”, directrius que els instructors de la RAF (Royal Air Force) feien aprendre als seus pilots, durant la segona Guerra Mundial, en el cas que fossin abatuts en territori enemic.

'Llops' és el treball final dels estudis de Direcció i Guió cinematogràfics que ha dut a terme Álvaro Rodríguez Areny a l’escola Bande à Part de Barcelona i està finançat íntegrament amb capital privat. El director i el seu equip compten tenir una primera versió acabada del projecte cap al mes de setembre d’aquest mateix any. Un cop finalitzat el procés de postproducció, s’estrenarà a Barcelona i al Principat. Posteriorment, iniciarà el seu recorregut per diferents festivals d’arreu del món.