Publicitat
Publicitat

Andorra la Vella, candidata a emplaçar el recinte fix que suggereix Camp

Minguillón és prudent, però reconeix que "tots estaríem encantats de tenir alguna cosa fixa" i que “de llocs n’hi ha molts, però cèntrics i al bell mig de la zona de restauració, com aquest, crec no hi ha cap altre al país”

El ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, explicava just abans del començament de l'última representació del Cirque du Soleil aquest dissabte, que estudiava la possibilitat de proposar la construcció d'un recinte fix per a esdeveniments culturals. Aquest diumenge, en ser preguntat per la idoneïtat o no de la parròquia d'Andorra la Vella per acollir el recinte, el cònsol major de la capital, Jordi Minguillón ha explicat que el fet de tenir el nou aparcament Parc Central II “vol dir que podem fer servir el Parc Central per a més coses”.

Minguillón, ha recordat, però, que es tracta d’una zona privada i que s’hi ha de desenvolupar el pla parcial d’urbanisme, que ja té els informes d’Urbanisme i Patrimoni, i del qual se’n podrien “tirar endavant alguna de les fases aquest any”. En aquest sentit, el cònsol ha reconegut que “tots estaríem encantats de tenir alguna cosa fixa, però ha de ser assumible, s’ha de fer el projecte i s’han de tenir els terrenys”.

El cònsol no ha tancat la porta a la possibilitat a fer “unes plantes d’aparcament soterrani” als terrenys de cessió que quedaran després de tirar endavant el pla urbanístic. Minguillón ha insistit que “de llocs n’hi ha molts, però cèntrics i al bell mig de la zona de restauració, com aquest, crec no hi ha cap altre al país”, tot i recordar que la prioritat ara és “lluitar per tenir l’estació d’autobusos” i que “no volem fer volar coloms”.