Publicitat
Publicitat

Arriba l’Esquella Incles Walking Music Festival a Canillo

Enguany es realitzarà el proper 13 d’agost a diversos punts de la vall d’Incles i consistirà en una caminada, tres punts de concerts i tres punts per a menjar i beure

Per segon any consecutiu i emmarcat en els diversos actes que es realitzen a la vall d’Incles durant la temporada d’estiu, se celebrarà la segona edició de l'Esquella Incles Walking Music Festival. Enguany es realitzarà el proper dia 13 d’agost a diversos punts de la vall d’Incles i consistirà en una caminada, tres punts de concerts i tres punts per a menjar i beure.

Els diferents punts, grups i horaris són els següents: a l’inici de la vall, a les 18.00 hores, tindrà lloc un concert de música tradicional ballable, amb Sa Copla. A la meitat de la vall, cap a les 20.00 hores, Landry Riba & Jordi Claret oferiran música amb baix i violoncel. Per acabar, al final de la vall, es podrà gaudir de dos concert: Los Juanolas, amb rock alternatiu, a les 21.30 hores, i després el blues de Bluetònics, a les 22.15 hores.

La informació de l'esdeveniment es pot visualitzar a la rotonda sud d’entrada a Canillo, dins d’una prova pilot de decoració amb publicitat i comunicació d’alguns actes que es realitzen a la parròquia.