Publicitat
Publicitat

El Ballet de Moscou torna amb 'El Llac dels Cignes'

Les entrades per a la representació, que tindrà lloc el 25 d’abril al Centre de Congressos, ja estan a la venda

El Ballet de Moscou en la seva gira de primavera retornarà al Centre de Congressos d’Andorra amb el gran clàssic 'El Llac dels Cignes'. La música del Txaikovski acompanyarà als solistes Cristina Terentiev i Alexei Terentiev en l’obra més representada de la dansa clàssica. La combinació de qualitat, compromís i passió per al món del Ballet fa que els artistes del Ballet de Moscou captivin al públic, exhibint una gran emotivitat i la tècnica més depurada de l'escola russa.

En paraules del seu director i fundador, Timur Fayziev, “la vida d’un ballarí exigeix un compromís total. Els assaigs són diaris i moltes hores, s’ha de dur una vida espartana, dedicada a millorar la tècnica, controlant les hores de son i de descans i, naturalment,  cuidar molt l’alimentació. Però quan s’està enamorat de la dansa tot això no suposa un sacrifici, ans al contrari. La companyia es converteix en la teva família, passes tot el temps amb ells, i la professió és tan absorbent que et deixa poc o cap espai per a altres coses”.

Un ballet fundat fa més de 25 anys

El ballarí i coreògraf rus Timur Fayziev va fundar la companyia del Ballet de Moscou l'any 1989, format per alguns dels més destacats ballarins i coreògrafs dels ballets russos com el Bolshoi o l'Stanislavski. El Ballet de Moscou fou elegit  pel genial Rudolf Nureyev el 1991 per a la seva darrera gira per Europa. Avui dia és una de les companyies més importants i més internacionals del seu país, i ha fet més de 60 gires arreu del món, a països com el Japó, la Xina, Taiwan, Itàlia, Suïssa, Anglaterra o Espanya.

El Ballet de Moscou compta amb un repertori extens on destaquen títols com ‘El Llac dels Cignes’, ‘El Trencanous’, ‘La Bella Dorment’, ‘El Somni d’una Nit d’Estiu’ i les seves últimes produccions: ‘Carmen’, ‘Don Quixot’ i ‘Romeu i Julieta’. La companyia porta en aquesta ocasió un gran nombre de ballarins joves, promeses de la dansa russa, encapçalats pels grans solistes Cristina i Alexei Terentiev. Tal com apunta Fayziev “busquem artistes complets, amb una tècnica excel·lent i amb capacitat per ficar-se dins el personatge i commoure a l’espectador. La tècnica per si sola no serveix”.

Les entrades ja estan a la venda al web www.4tickets.es/balletdemoscu. Amb la finalitat d'apropar la dansa al major número de públic possible, s'ofereix un preu reduït per a grups. El preu de cada entrada de grup és de 20 euros, amb l'únic requisit que el grup sigui d'un mínim de 12 persones. El preu de l'entrada individual en el punt de venda és de 38 euros.