El ballet de 'Romeo i Julieta', per primera vegada a Andorra

L'espectacle serà al Centre de congressos d'Andorra la Vella el 17 d'abril a les 21 hores

El Ballet de Moscou presenta per primera vegada a Andorra 'Romeo i Julieta', una obra mestra de la dansa clàssica amb música de Serguei Prokófiev, i sota la direcció de Timur Fayziev, que tindrà lloc al Centre de congressos d'Andorra la Vella el 17 d'abril a les 21 hores. L'espectacle explica una història aparentment simple però amb personatges profunds i complexos que, units a la música de Prokófiev, permeten seguir la tràgica història dels dos enamorats de Verona. El cos de ball té un paper que va més enllà i és essencial en la creació de l'ambient perfecte per al desenvolupament de la trama.

Des de fa 30 anys el Ballet de Moscou ha tingut l'obstinació de fer arribar la dansa clàssica a tots els racons d'Espanya i fer-la el més accessible possible. La combinació de qualitat, compromís i passió amb i pel món del ballet fa que els artistes de l'espectacle captivin el públic exhibint una gran emotivitat i la tècnica més depurada a l'escola russa.

La companyia està encapçalada per Cristina Terentiev, Natalia Odinikova i Aleksandr Patrichenko. Tal com apunta Fayziev, "busquem artistes complets, amb una tècnica excel·lent i amb capacitat per a ficar-se dins dels personatges i commoure l'espectador; la tècnica per si sola no serveix", sentencia. 

Les entrades ja estan disponibles a la pàgina web www.factoriacultural.com amb preus que van des dels 25 als 45 euros.