'Barroski', el segon taller musical organitzat en el marc d’Ordino Clàssic

Serà impartit per les ballaries i professores de dansa Verònica Pérez i Marta Moran

El comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà presenten 'Barroski', el segon taller musical organitzat en el marc d’Ordino Clàssic, que tindrà lloc el proper dissabte 16 de febrer, a la ludoescola del Centre sociocultural L’Estudi d’Ordino. Aquest taller anirà a càrrec de Verònica Pérez i Marta Moran, ballarines i professores de dansa, i es farà en dues sessions: la primera, de 16 a 17.15 hores, adreçada als infants de 3 i 4 anys, i la segona, de 17.30 a 18.45 hores, adreçada als infants d’entre 5 i 7 anys.

'Barroski' té com a objectiu crear una petita peça coreogràfica inspirada en un dia d’esquí. A través de jocs en grup i improvisacions teatrals, explorarà els moviments que caracteritzen l’esquí, la tècnica que requereix la seva pràctica i el material necessari per esquiar, buscant la connexió amb la dansa i l’art dins d’aquest esport tan tècnic. Ofereix als alumnes una manera de trobar el paral·lelisme entre les accions pròpies de l’esquiador i el moviment del ballarí. Tot aquest material servirà després com a eina per crear una coreografia final en què participaran tots els adults i infants del taller. Amb l’ajuda de les notes del clavicèmbal, dels violins i dels altres instruments que l’acompanyen, la música barroca serà l’aliada perfecta per donar color a aquest taller i a la petita peça de creació, fent que tots descobreixin aquest estil musical del segle XVIII.

Els tallers musicals organitzats en el marc d’Ordino Clàssic es fan gràcies a la col·laboració de la Fundació Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra. L’entrada al taller és lliure, tot i que cal inscripció prèvia.