Publicitat
Publicitat

Bona acollida de les novetats del Jambo Street Music

La placeta Sant Esteve es va omplir de públic per l'espectacle Likantròpica i els expositors de la fira "han venut bastant", així que la intenció de l'organització és mantenir les activitats de cara a la següent edició

El 2n Jambo Street Music continua aquest dissabte i ja ha estrenat les dues novetats d'enguany: l'espectacle vertical Likantròpica i la Fira del disc de segona mà. Totes dues han tingut una acollida molt bona per part del públic, segons ha explicat un dels membres de l'organització, Oriol Vilella. A la placeta Sant Esteve "vam omplir" i els expositors de la fira "han venut bastant".

Al matí es posava en marxa la Fira del disc de segona mà. "Els expositors de Madrid estan molt contents i els d'Andorra també perquè han venut bastant", ha indicat des de l'organització Oriol Vilella. La idea és mantenir aquesta activitat però "estem supeditats a que els expositors de baix vulguin pujar altre cop", ha reconegut.

Tant la fira com l'espectacle vertical Likantròpika que es va estrenar aquest divendres a la nit i va omplir la placeta de Sant Esteve han atret l'atenció dels visitants. "Estem contents que les petites innovacions agradin al públic·, ha admès Vilella.

Amb tot, els concerts dels grups locals com el Cor d'Encamp, les dues formacions de l'ONCA- Toc de greu i el duo de violins- o Proud, entre altres, segueixen sent les grans protagonistes que atrauen a locals i visitants. Els turistes "demanen molt i tenen molt interès en saber què és aquest festival", han apuntat des de l'organització.

La festa acabarà aquest dissabte al vespre amb l'actuació del grup català Gossos als Jardins de Casa de la Vall.