Publicitat
Publicitat

Catorze acordionistes participen en la tercera trobada d'Encamp

L'Associació de la Gent Gran espera superar diumenge els 200 assistents de l'any passat

Aquest diumenge, 21 de maig, les portes de la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp s’obriran a partir de les 16.30 hores per rebre als assistents a la Trobada d’Acordionistes d’Encamp, que enguany celebra la seva tercera edició, segons informa el comú. En aquesta edició, l’Associació de la Gent Gran d’Encamp espera superar els 200 assistents de l’any passat. 

Catorze músics vinguts de Catalunya i del Principat seran els encarregats d’oferir un repertori variat de cançons per a acordió, des de pasdobles a cançons típiques regionals, passant per valsos, sàtires cantades o 'La Moreneta', que el públic sempre espera escoltar. En total, una seixantena de cançons interpretades pels tres tipus d’acordió (el clàssic, el diatònic i la concertina) seran les protagonistes de l’espectacle, d’entrada gratuïta, que tindrà format de concert convencional. 

El president de l’Associació de la Gent Gran d’Encamp, Antoni Berengueres, reconeix que la música de l’acordió agrada, sobretot a la gent gran, però "espero que hi vingui tothom que ho desitgi, perquè és un concert adreçat a totes les edats i amb acordionistes de molta qualitat, com Federico Monasor, tres vegades campió d’Espanya i subcampió d’Europa als anys seixanta". A més, Berengueres assegura "que els músics sempre ens ofereixen sorpreses durant les seves actuacions, fent que l’espectacle sigui dinàmic i molt entretingut".