Publicitat
Publicitat

El Cirque du Soleil ja té un 80% de les entrades reservades

Més de 30 persones sortiran a escena en aquesta nova funció dirigida per Stéphane Boko

A tres dies de l'estrena del nou espectacle del Cirque du Soleil 'Storia', ja s'han reservat el 80% de les entrades, tot i que des d'Andorra Turisme es preveu que quan s'iniciïn les actuacions, les places comencin a exhaurir-se ràpidament. Més de 30 persones sortiran a escena en aquesta nova funció dirigida per Stéphane Boko, on, segons ha explicat ell mateix durant els assajos, "hi ha preparades moltes sorpreses".

L'equip de 'Storia', el nou espectacle 'Scalada' del Cirque du Soleil, ja està preparat per sortir a escena el proper dissabte amb una història en què la Dama Blanca serà el fil conductor. El director de l'obra, Stéphane Boko, ha explicat durant els assajos, que després de dos anys centrats en el tema de la naturalesa, "aquest any la temàtica gira entorn a algunes llegendes importants d'Andorra", i ha assegurat que ho farà amb moltes sorpreses.

Sortiran a l'escenari 30 artistes, tot i que l'equip del Cirque du Soleil compta amb una vuitantena de professionals, entre actors, ballarins, equip tècnic, etc. L'espectacle tindrà lloc del 4 de juliol a l'1 d'agost, i s'oferiran un total de 21 representacions amb una capacitat de 5.000 persones, la meitat de les quals assegudes i l'altra meitat de peu.

Pel que fa a la reserva d'entrades, segons el director de Producte i Nous Projectes d'Andorra Turisme, Enric Torres, actualment n'hi ha un 80% esgotades. Tot i això, ha assegurat que "a mesura que s'apropi la data i comencin les funcions, el boca-orella s'estén i les places comencen a exhaurir-se de manera ràpida". El 20% de places que queden lliures estan a la venda tant per a particulars com per a professionals d'allotjaments.