Publicitat
Publicitat

El vals protagonitzarà el Concert de Cap d'Any

L'ONCA, dirigida per Marzio Conti, interpretarà a l'Auditori Nacional peces de Txaikovski i de Johann Strauss, entre d'altres

Un recital de valsos amb l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA) i Marzio Conti centrarà la nova edició del Concert de Cap d’Any Ordino i Fundació Crèdit Andorrà. Dirigida pel conegut director italià Marzio Conti, l’ONCA iniciarà el Concert de Cap d'Any Ordino i Fundació Crèdit Andorrà amb l’obertura de l’opereta 'Cavalleria lleugera', de Franz von Suppé. El recital de valsos seguirà amb l’escena i el vals 'El llac dels cignes', de Txaikovski, i s’interpretaran dos temes de les pel·lícules 'El padrí' i 'El doctor Jivago'. Acte seguit, l’ONCA i Conti oferiran quatre peces de Johann Strauss: 'Champagne Polka, op. 211', 'Fantasia del Carnaval de Venècia, op. 126', 'Quadrilla dels artistes, op. 201', i el 'Vals de l’emperador, op. 437'. El concert finalitzarà amb l’'Intermedi' de la sarsuela 'La boda de Luis Alonso', de Gerónimo Giménez. 

El concert tindrà lloc el dia 1 de gener a l'Auditori Nacional d'Andorra, a les 19 hores. Les entrades, que es posaran a la venda el 6 de desembre al web www.festivalnarcisoyepes.ad, tenen un preu de 35 euros, i de 25 euros les localitats del cor i algunes de laterals.