Els guanyadors del 22è Concurs de poesia Miquel Martí i Pol es desvetllaran per Sant Jordi

L'entrega de premis tindrà lloc a la sala d'actes del Centre cultura la Llacuna a les 20 hores

El pròxim 23 d'abril, a les 20 hores, es durà a terme el lliurament de premis del 22è Concurs de poesia Miquel Martí i Pol a la sala d'actes del Centre cultural la Llacuna d'Andorra la Vella. L'acte està organitzat pel departament de Promoció Cultural i Política Lingüística del Govern en col·laboració amb l'ambaixada francesa a Andorra i l'Scène Nationale de Foix et de l'Ariège. 

En aquesta edició, s'han presentat onze poemes i vuit reculls. El jurat que decidirà els guanyadors estarà format per Graziella Zucchitello, Manel Gibert i Albert Ruiz. El concurs està dotat d'un premi de 200 euros a la categoria poema i de 1.000 euros en la categoria de recull, i hi ha la possibilitat d'atorgar accèssits consistents en un lot de llibres. 

Una vegada finalitzi l'entrega de premis, la vetllada prosseguirà amb un recital musical i poètic a càrrec de Nilda Fernández, que cantarà 'García Lorca, la poesia i la fraternitat'. Fill de la Mediterrània, d'accents rock i blues, Fernández pot interpretar amb la mateixa joia els seus propis textos, com també García Lorca, una balada russa del segle XIX, un espiritual negre o una saeta flamenca. 

A l'escenari, la cantautora i la seva guitarra Leluc formen una parella de xoc, tendra i alegre. Ofereixen un ventall d'emocions entre Buenos Aires, Vladivostok, Odessa, Nova York, l'Havana, Taixkent o Macau. 

D'altra banda, l'àrea de Lectura Pública i Biblioteques serà present a la fira de Sant Jordi a la plaça del Poble d'Andorra la Vella, per donar a conèixer el projecte 'Nascuts per llegir' a les famílies amb nadons de 0 a 3 anys. Tothom que s'hi inscrigui aquest dia rebrà un obsequi.