La Confraria d'Escudellaires presenta una exposició on repassa mig segle de tradició

La mostra es podrà visitar fins el proper 10 de febrer i, posteriorment, estarà disponible a la pàgina web del comú

El Centre cultural la Llacuna ha acollit aquest dimarts la presentació de l'exposició '50 anys d'escudella de Sant Antoni', que ha estat organitzada per la Confraria d'Escudellaires d'Andorra la Vella i ha comptat amb el suport del comú de la capital.

La mostra fa un repàs de la història i els moments més destacats d'aquesta tradició que es va iniciar el 1970 i que comptarà amb una nova edició el pròxim 17 de gener a la plaça Guillemó on, la tarda anterior, es duran a terme tots els preparatius per a servir fins a 4.500 racions d'escudella, que s'acompanyaran amb 100 quilos de pa moreno, 140 litres de vi negre i 160 tortells de Sant Antoni.

La cònsol major de la capital, Conxita Marsol, ha reconegut que aquesta ja és "una tradició consolidada" i ha agraït la participació dels 90 escudellaires que hi formen part i que fan possible la festa "any rere any". L'exposició es podrà visitar fins al pròxim 10 de febrer i, des d'aleshores, es podrà consultar en línia a través de la pàgina web del comú.