Publicitat
Publicitat

Convocat el 20è Premi Pirene de Periodisme interpirinenc

La dotació és de 6.000 euros aportats pel Govern d’Andorra, dels quals 3.000 euros seran per a un reportatge de ràdio o de televisió i 3.000 euros per a un reportatge de premsa escrita

L’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques del Govern d’Andorra ha publicat les bases del premi Pirene de Periodisme interpirinenc, al qual poden presentar-se els treballs periodístics (de premsa, ràdio o televisió) que hagin estat publicats o difosos entre l’1 de juliol de 2014 i el 30 de juny de 2015, que facin referència a qualsevol aspecte relacionat amb els Pirineus. El jurat podrà excepcionalment prendre en consideració, amb el consentiment previ dels seus autors, treballs en qualsevol modalitat del premi que en la seva opinió s’adiguin a l’esperit del premi, encara que no hagin estat presentats.

La dotació del vintè premi Pirene és de 6.000 euros aportats pel Govern d’Andorra, dels quals 3.000 euros seran per a un reportatge de ràdio o de televisió i 3.000 euros per a un reportatge de premsa escrita. Els treballs aspirants junt amb el formulari d’inscripció s’han de presentar abans del 31 de juliol del 2015 a la Biblioteca Pública del Govern, Ed. Prada Casadet, AD500 Andorra la Vella, Principat d’Andorra.