El Cor Rock d'Encamp, segona actuació del cicle 'Vermuts musicals'

El concert tindrà lloc aquest diumenge a la terrassa de la Coma del camp de neu d'Ordino-Arcalís a les 13 hores

El comú d'Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà han presentat aquest dimecres, a través d'un comunicat, la segona actuació del cicle 'Vermuts musicals' que s'emmarca dins la programació de l'Ordino Clàssic. El concert tindrà lloc aquest diumenge 3 de febrer a la terrassa de la Coma del camp de neu d'Ordino-Arcalís, a les 13 hores, i anirà a càrrec del Cor Rock d'Encamp, sota la direcció de Jordi Porta i Gil Blasi.

Aquesta formació coral interpretarà quatre temes, el primer dels quals és 'Medley', del musical 'West Side Story' de Leonard Bernstein. En segon lloc cantaran 'Don't stop believing', un tema de la banda de rock Journey, seguit de la cançó 'Man in the mirror', de Michael Jackson. Per tancar l'actuació, el Cor Rock presentarà el tema 'Hear our voices', una cançó que van compondre amb Jim Papoulis durant la seva estada a Nova York.

El Cor Rock és el cor de l'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp i el conformen una seixantena d'alumnes d'entre primer i quart curs i alguns professors. Generalment, interpreten versions corals de música pop, rock i de les llistes d'èxits. Aquest cor ja ha actuat en nombrosos actes a Andorra, França, Espanya, Anglaterra i cal destacar les actuacions a la seu de les Nacions Unides de Nova York i a la del Consell d'Europa a Estrasburg.

Amb el cicle 'Vermuts musicals', els alumnes de les escoles de música d'Andorra i les corals infantils tenen l'oportunitat de demostrar el seu talent en un dels seus primers escenaris. Aquestes actuacions tenen l'objectiu que els esquiadors i els visitants puguin fer el vermut acompanyats de música en directe.

El pròxim 17 de març, es farà el darrer dels concerts programats en aquest cicle i els intèrprets seran els Petits Cantaires lauredians. D'aquesta manera, l'Ordino Clàssic dona l'oportunitat als joves músics d'Andorra de compartir cartell amb els grans músics internacionals programats.