Un centenar de cantants del Cor Rock protagonitzaran el Concert de Primavera

La cita serà el pròxim divendres 31 de maig a les 21 hores

El Cor Rock organitza la quarta edició del Concert de Primavera, que tindrà lloc a la sala de festes del Complex d'Encamp i que comptarà amb la participació del Cor Rock d'Encamp i del Cor Rock d'Andorra, així com amb la col·laboració de la banda de rock Black Thursday. La cita serà el pròxim divendres 31 de maig a les 21 hores. Els més de cent cantants que sortiran a escena interpretaran un ampli repertori, en el qual destaquen peces de 'West Side Story', de Leonard Bernstein, així com de cantants coneguts com Michael Jackson, Katy Perry, Justin Timberlake, Queen o U2. 

L'objectiu del concert, que es realitza anualment, és recaptar diners per poder desenvolupar els diferents projectes de les dues formacions vocals. Per aquest motiu, l'entrada al concert té un preu de cinc euros i es poden adquirir a l'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp i al departament de Cultura d'Encamp, situat a l'edifici de la Valireta.

Els cors d'Encamp

El Cor de Rock d'Encamp és l'únic cor d'una escola pública d'Andorra (escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp) dedicat a la interpretació de versions corals de música pop, rock i de les llistes d'èxits. El seu repertori es basa en temes musicals arranjats per a tres i quatre veus en combinació amb elements coreogràfics.

Entre les actuacions que han fet al llarg de la seva trajectòria, cal destacar la del National Exhibition Center de Birmingham amb motiu dels deu anys de Rock Choir, a la seu de l'ONU, a Times Square de Nova York o al Consell d'Europa d'Estrasburg.

El Cor de Rock d'Andorra és una associació que es va crear el 2016 amb l'objectiu de donar continuïtat al projecte escolar ampliant la participació en tota la societat a partir de setze anys. Des de la seva creació no para de créixer i actualment compta amb més de 70 membres.