Publicitat
Publicitat

Deu finalistes opten a la categoria ‘Solo Saxophone’ del Sax Fest

Els escollits provenen de països com Austràlia, Holanda, França, Itàlia o Espanya

Un total de deu classificats provinents de diversos països han superat la primera fase del Concurs Internacional de Saxo de l'Andorra Sax Fest en la categoria 'Solo Saxophone', el guanyador de la qual es sabrà el proper dissabte. El president del jurat ha fet públics els resultats aquest dimarts a l'auditori del Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

Els finalistes de la categoria 'Solo Saxophone' del Concurs Internacional de Saxo de l'Andorra Sax Fest, que provenen de països com Austràlia, Holanda, França, Itàlia i Espanya, són Michele d’Auria, Chiharu Ogura, Sílvia Sanagustín, Jordi Rouschop, Daniel Sánchez, Mary Osborn, Yumeko Miura, Yuna Oguri, Francisco Rusillo i Aurélien Méria.

Els resultats s’han fet públics aquest dimarts, a les 12.30 hores, a l’auditori del Centre de Congressos d’Andorra la Vella, espai on aquest dimecres i dijous es desenvoluparan les audicions corresponents a la segona fase del concurs. L’encarregat d’anunciar-ho ha estat el president del jurat, Arno Bornkamp.
El jurat està integrat també per Vincent David (França), Nacho Gascón (Espanya), Christophe Grèzes (França) i Naomi Sullivan (Regne Unit). Tots ells són figures rellevants del saxo europeu i mundial. A més, enguany el certamen ha ampliat el vessant competitiu amb la creació d'una categoria pròpia per a joves que tindrà lloc entre aquest divendres i aquest dissabte. Finalment, el guanyador de la categoria 'Solo Saxophone' es coneixerà el proper dissabte a les 19.15 hores.