Publicitat
Publicitat

Dos jugadors del MoraBanc preparen el play-off llegint històries pels padrins

David Navarro i Guillem Colom, els escollits

Davant de l’atenta mirada de la gent gran de la residència el Cedre, els jugadors del MoraBanc Andorra, David Navarro i Guillem Colom, han llegit aquest divendres una història cadascú per passar una estona de la tarda de manera diferent. “Si els hi hem alegrat una estoneta el dia, ja estem orgullosos”, ha afirmat Colom. Aquesta iniciativa s’ha dut a terme juntament amb nois i noies del projecte Jove Voluntariat Lector, que neix arrel de la voluntat d'un grup d'adolescents motivats per posar la llengua, les paraules i la veu al servei de les persones.

Professors, pares i altres entitats vinculades al projecte, entre les quals destaca Bomosa, van decidir acollir i impulsar la iniciativa d’aquests joves, que visiten les residències d’avis i llegeixen lectures que ells mateixos trien, ja siguin en format prosa, poesia o relats teatrals. Pels padrins suposa un gran al·licient i gaudeixen molt compartint aquests moments amb el jovent. D’altra banda, pels joves és una activitat molt enriquidora, ja que aprenen moltes coses dels més grans, que els transmeten molts valors, i aquesta vegada han pogut compartir l’experiència amb David Navarro i Guillem Colom. Després de la lectura, Colom ha explicat que ha estat un moment molt especial i que els ha llegit la història d’un entrenador que se’l coneixia per la seva filosofia dins i fora de la pista.

L’acord entre MoraBanc i Bomosa ha estat la culpable que avui els jugadors hagin visitat la gent gran del Cedre. Amb aquesta col·laboració es pretén donar visibilitat a un projecte de lectura solidària que té com a objectiu promoure la reflexió, la generositat i la proximitat dels joves envers a la realitat de la seva comunitat. La visita s’ha realitzat al final de temporada i des de Bomosa han volgut agrair molt la participació dels jugadors i asseguren que volen que es repeteixi al final de la temporada que ve. “Tant els padrins com els joves estaven esperant aquest moment des de feia dies”, ha ressaltat la responsable de l’àrea social de projectes filantròpics de Bomosa, Beatriz Sans.