Publicitat
Publicitat

El Cirque du Soleil ja té reservades un 77,7% de les entrades

Per a l'edició d'enguany s'han previst quatre funcions més que el 2014 amb un aforament total de 105.000 persones

El 77,77% de les entrades disponibles per veure l'espectacle 'Scalada Storia' ja estan reservades, tal com ha informat Andorra Turisme en un comunicat. Per a l'edició d'enguany s'han previst quatre funcions més que el 2014 amb un aforament total de 105.000 persones. Al llarg dels propers dies es posaran a la venda les entrades assegudes per al públic en general. Pel que fa a les entrades de pagament assegudes disponibles, se n'han venut 33.626, el que suposa un 64,05% de les 52.500 disponibles. La majoria han estat distribuïdes a allotjaments turístics, comerços, agències de viatges, operadors turístics i receptius andorrans.

Andorra Turisme ha destacat que en aquesta tercera edició ha crescut l'interès dels operadors del país per aquest esdeveniment, arribant als 123 establiments que han adquirit entrades de 'Scalada Storia', xifra que supera els 80 de l'edició anterior.

Respecte a les entrades gratuïtes de peu, ja se n'han reservat un 91,5%, tot i que encara n'hi ha algunes de disponibles sobretot en les funcions d'entre setmana. Les persones que hagin fet una reserva rebran un correu electrònic 20 dies abans de la data escollida amb les entrades reservades per descarregar-les i imprimir-les. Si no es realitza aquest pas, les entrades reservades s’alliberaran i es tornaran a incloure al sistema de reserva. La majoria de les entrades de peu han estat reservades des d'Espanya, França i Andorra tot i que també s'ha detectat un augment d'espectadors procedents dels Estats Units, Canadà, Bèlgica, Portugal i Rússia.

D´altra banda, aquesta setmana han començat les tasques de construcció de l'escenari i les graderies a l'aparcament del Parc Central d'Andorra la Vella. En aquesta edició es millorarà i es donarà més visibilitat a l'espai destinat a la restauració amb l'objectiu d'oferir un servei més complet a l'espectador. L’empresa Piolets Park&Spa serà l’encarregada dels serveis de restauració dins del recinte.

Com a novetat d'enguany i per primera vegada, l'Oficina Nacional d'Andorra ofereix samarretes amb un disseny exclusiu de 'Scalada Storia'.