Publicitat
Publicitat

Elton John actuarà a Andorra el 18 de juliol

Ho farà acompanyat de la seva banda, al Poliesportiu d'Andorra, amb el títol 'Once in a Lifetime'. El Principat serà el centè país on actua el músic anglès

Sir Elton John actuarà finalment al Poliesportiu d'Andorra el 18 de juliol, tal com ho han confirmat a l'ARA Andorra els promotors i productors de l'esdeveniment. L'arxipremiat i polifacètic músic anglès farà una aturada al Principat entre els concerts de Gijón i Madrid de la seva gira de comiat, com ha avançat RTVA. Serà un concert històric per a John, perquè el Principat esdevindrà el 100è país on ha actuat el cantant, pianista, compositor i productor.

Per als melòmans del país i els visitants que s'animin a desplaçar-s'hi serà, com diu el títol del concert -'Once in a lifetime'-, una experiència única en la vida. I és que no està previst que el músic de 68 anys programi cap altra gira a Europa, després del concert de Madrid, el 20 de Juliol al Teatro Real. John té previst continuar el seu comiat al final de l'estiu i la tardor, a Amèrica i Oceania.

Tot i que encara no se'n coneixen els detalls, l'espai escollit, el Poliesportiu d'Andorra, permetria superar els 4.000 espectadors. El web d'espectacles Ticketmaster ja té una secció reservada per a la venda de les entrades a Internet, tot i que encara no se'n poden adquirir.

El compositor, en actiu des del 1964, ha tocat a més de 4.000 concerts durant cinquanta anys de gires i s'està acomiadant en una última gira mundial, que inclou alguns països que mai no havia visitat encara, com Andorra.

Reginald Kenneth Dwight -el seu nom real-, comandant de l'Ordre de l'Imperi Britànic, va néixer el 1947 als afores de Londres. La dècada dels 70 es va consagrar com estrella mundial, amb grans èxits com 'Your Song', 'Crocodile Rock', 'Candle In The Wind', 'Bennie And The Jets' o 'I Don't Let The Sun Go Down On Me'. La seva discografia acumula més d'una cinquantena de discos pels quals ha rebut cinc Grammy. A més ha col·laborat amb diferents produccions cinematogràfiques, com el 'Rei Lleó', per la qual va rebre un Oscar a la millor cançó original.