Entrades a la venda pel musical infantil 'Els tres porquets' a Encamp

La producció compta amb una banda de músics composta per un baixista, un saxofonista i un pianista

La sala de festes del Complex dʼEncamp serà lʼescenari del primer musical infantil de la temporada, que sʼinicia amb la representació d''Els tres porquets' de la companyia Magatzem d'Arts, una producció que compta amb una banda de músics composta per un baixista, un saxofonista i un pianista que acompanyen, en tot moment, la narració de la història.

L'acció transcorre a Ciutat Porc, un lloc on viuen feliços porquets i garrins de tota mena. Gràcies al seu heroi local, en Súper Pernil, la pau impera a la zona. Però un dia, el llop malvat s'hi presenta i amenaça de menjar-se a tots els ciutadans. En Fuet i la seva filla Bacon ajudaran en Súper Pernil a aturar-lo. Podran els tres porquets vèncer el llop malvat?

'Els tres porquets' és una obra dirigida al públic familiar que es podrà veure el pròxim dissabte 30 de març a les cinc de la tarda. Les entrades es poden comprar i reservar al web comuencamp.ad a un preu de 5 euros per als adults, sent lʼentrada gratuïta per a infants i joves amb reserva prèvia.