Publicitat
Publicitat

Esgotades les entrades per al concert i les visites nocturnes del Museu del Tabac

Tot i exhaurir-se les localitats, les persones que vulguin visitar l'exposició temporal 'Deus d'Egipte', ho podran fer entre les nou i les onze de la nit sense necessitat de reservar

Coincidint amb la segona Nit d'Estiu als Museus, el Museu del Tabac de Sant Julià de Lòria ha esgotat totes les localitats per a les visites nocturnes i el concert de música clàssica que s'oferirà, aquest dijous a la nit, al jardí del museu. A banda del concert de música clàssica, durant la visita nocturna, tots els assistents podran descobrir l'exposició temporal 'Déus d'Egipte'. Malgrat que les entrades estan exhaurides, les persones que vulguin visitar l'exposició temporal 'Deus d'Egipte' ho podran fer entre les nou i les onze de la nit sense necessitat de reservar. Cal recordar que l'exposició és lliure i l'entrada és gratuïta.

El Museu del Tabac organitza aquesta activitat, des del 2008, dues vegades l'any dins del marc de les Nits d'Estiu als Museus -iniciativa organitzada amb la resta de museus d'Andorra- i dels Vespres d'Estiu de Sant Julià de Lòria, organitzats des del Comú de Sant Julià de Lòria.

Les Nits de Museus al Museu del Tabac han ofert, durant els darrers anys, vetllades al jardí del museu amb música celta, tangos, música mexicana, música russa i música de cinema, entre altres. Enguany la proposta és un repertori d'àries d'òpera amb el quartet de corda Ensemble Ad Libitum, format per dos violins (Francesc Planella i Ivan Garriga), una viola (Elias Porter) i un violoncel (Mireia Planas). Interpretaran peces com 'Havanera' de Carmen (G. Bizet), 'Libiamo' de La Traviata (G. Verdi), i 'Quando M'en vo' de La Bohème (G. Puccini).