Publicitat
Publicitat

Els Fallaires d'Andorra la Vella escullen nous fallaires major i menor

Santi Sánchez i Aleix Garreta han estat proclamats fallaire major i menor, respectivament, aquest migdia al fons de la Vall d'Incles, en la recerca de l'argolla de Fontargent

Santi Sànchez i Aleix Garreta seran els nous fallaire major i menor, respectivament, de la Cremada 2015 d'Andorra la Vella. Han estat escollits aquest migdia en la recerca de l'argolla de Fontargent que cada any organitza l'Associació de Fallaires d'Andorra la Vella.

L'activitat s'ha celebrat aquest diumenge al matí al fons de la Vall d'Incles. Allà, els candidats, amb els seus respectius equips, han participat en el joc de recerca organitzat pels dos darrers fallaires majors, Eduard Oroñez i Rafael de Haro. L'equip més ràpid a trobar l'argolla de Fontargent ha estat el que tenia com a candidat Santi Sànchez, que serà fallaire major els pròxims dotze mesos.

Els fallaires infantils han seguit el mateix procediment per escollir el seu fallaire menor, Aleix Garreta, que agafarà el relleu d'Alba Garreta. Això serà el dia 23 de juny, coincidint amb l'arribada de la Flama del Canigó a la plaça del Consell General.

A partir d'ara comença l'època més intensa per als Fallaires, amb diferents activitats, entre les quals hi ha el taller de falles a la Festa Major del Puial, el dissabte 13 de juny, o el taller de falles tradicionals, el cap de setmana anterior a la cremada.