Publicitat
Publicitat

El Festival Ull Nu, seleccionat per al Cultsurfing 2015

El Cultsurfing és un programa ideat per crear connexions entre projectes culturals singulars dels Països Catalans

El Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus, que va celebrar la seva tercera edició al mes de març, ha estat un dels seleccionats del Cultsurfing 2015, un programa impulsat per la Direcció Barcelona Capital de l’Institut de Cultura de Barcelona i la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural de la Generalitat de Catalunya ideat per crear connexions entre projectes culturals singulars dels Països Catalans. Les trobades professionals Cultsurfing se celebraran el 28 i 29 d'octubre de 2015 a l'espai Fabra i Coats - Fàbrica de Creació (Barcelona).

Aquestes jornades tenen com a objectiu posar en comú els projectes seleccionats i esdevenir una plataforma que fomenti les connexions dins del sector i l’intercanvi d’idees entre disciplines, territoris i mecenatges, a través d'espais d'interacció, 'speedmeetings', taules sectorials i xerrades pràctiques. Durant les jornades també es presentarà el catàleg en xarxa Cultsurfing, que facilita la recerca i posterior catalogació de projectes singulars.

Des de l'organització han valorat molt positivament aquesta iniciativa, ja que consideren que serà una oportunitat per poder compartir coneixements amb altres festivals seleccionats i establir contacte amb mecenes o possibles interessats en col·laborar amb el festival.