Publicitat
Publicitat

França, Catalunya i Andorra, properes parades de l'ONCA al juliol

L’ONCA oferirà vuit concerts durant el mes de juliol, cinc com a orquestra de cambra i tres en format ONCA Bàsic

L’ONCA, entitat formada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, oferirà vuit concerts durant el mes de juliol, cinc com a orquestra de cambra a Foix, Mirepoix, Sant Pere Sallavinera, Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, i tres en format ONCA Bàsic, al Museu de la Moto de Canillo, a la Farga Rossell de la Massana i a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany.

Els dos primers concerts, de l'ONCA i l'Ensemble Choral de l’Ariège, tindran lloc el dijous 2 i el divendres 3 de juliol, a les 21 hores, a l’església St. Volusien de Foix i a la catedral de Mirepoix, respectivament. Aquesta actuació serà presentada també el diumenge 12 de juliol, a les 19 hores, al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, amb l’organització de l’Ambaixada de França a Andorra.

El dissabte 4 de juliol, a les 22 hores, l’ONCA i la trompetista Mireia Farrés actuaran a les 'Nits culturals' de Sant Pere Sallavinera amb motiu del vintè aniversari d’aquest certamen, amb el programa 'De Bach a Beatles'.

El dijous 9 de juliol, a les 22 hores, el duo ONCA Bàsic, format pels violinistes Alexandre Arajol i Francesc Planella, oferirà l’actuació 'El violí i la música celta' al Museu de la Moto de Canillo. e la seva banda, el Quartet per l’Art presentarà 'Ibèrics amb denominació d’origen', el dissabte 11 de juliol, a les 21 hores, a la Farga Rossell de la Massana. Les dues actuacions s’emmarquen en les 'Nits d’estiu als museus'.

El darrer concert ONCA Bàsic d’aquest mes de juliol serà a càrrec d’Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach i un quartet de corda de l’ONCA, que interpretaran el programa 'Cordes a l’aire'. Tindrà lloc el dimarts 21 de juliol, a les 19 hores, a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany, dins el cicle 'Colors de música'.

Finalment, el dilluns 20 de juliol, a les 22 hores, tindrà lloc el tradicional concert Jardins de Casa de la Vall, amb el títol 'Les cordes de la mediterrània'. Serà a càrrec de l’ONCA i el compositor i intèrpret d’instruments de doble corda Eduard Iniesta.