La Fundació ONCA estrena el projecte ‘Música al Claror’

Estarà liderat per Joan Hernández, amb la participació de Pilar Planavila, que s’incorpora per primer cop al programa

El programa 'Música i creativitat' de la Fundació ONCA –entitat promoguda pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà– ha dissenyat un nou projecte musical, 'Música al Claror', a demanda del Taller Claror de la Seu d’Urgell. L’activitat està adreçada als usuaris del centre.

Després de l’experiència amb els dos 'Tastets de Musica’t' realitzats el 2016 i el 2017, el Taller Claror de la ciutat urgellenca ha sol·licitat la col·laboració de la Fundació ONCA per organitzar un projecte de més llarga durada que s’iniciarà aquest dijous 11 de gener i finalitzarà el 26 de juliol. L’activitat, que comptarà amb divuit participants i els seus acompanyants, serà quinzenal. Es durà a terme els dijous de les 15.15 a les 16.30 hores a les mateixes instal·lacions del centre.

El projecte estarà liderat per Joan Hernández, coordinador del programa social de la Fundació ONCA, amb la participació de Pilar Planavila (músic, mestra i musicoterapeuta), que s’incorpora per primer cop al programa. 'Música i creativitat' té com a objectiu treballar la utilització de la música com una eina d’inclusió social que permeti explorar nous horitzons i posar a l’abast de tothom la participació artística.

Etiquetes