Publicitat
Publicitat

La 'Història Digital de Catalunya' ofereix un recorregut històric en clau d'humor

'Història digital de Catalunya' és el darrer projecte d’Aloma Editors, amb il·lustracions de Jordi Planellas

'Història digital de Catalunya' és el darrer projecte d’Aloma Editors, amb il·lustracions de Jordi Planellas, que ofereix un recorregut històric a través de l'humor i la ironia. Aloma Editors ja va publicar l’any 2013 el còmic 'Història digital d’Andorra', una obra que recollia les vicissituds històriques de les Valls.

Un total de 64 pàgines, més de 500 vinyetes, 600 personatges, 40 mapes explicatius i 36 codis QR completen el còmic que Planellas ha creat per explicar a tots els públics i edats els esdeveniments que més han marcat Catalunya. Per això, 'Història Digital de Catalunya' viatja des dels primers bacteris protocatalans fins a la convocatòria de les eleccions del proper 27 de setembre. En aquest sentit, tenint en compte que els propers mesos seran decisius per al futur de Catalunya, el còmic s’anirà posant al dia amb actualitzacions periòdiques al web: www.alomaeditors.com.

El llibre tindrà una tirada de 7.500 exemplars que es distribuiran als quioscos de Catalunya a partir del 17 d’abril, coincidint amb la proximitat de la festivitat de Sant Jordi. Per la diada de Sant Jordi també s’ubicarà un estand a Barcelona, concretament a Rambla Catalunya amb carrer València, on l’autor signarà exemplars. A partir del mes de maig podrà trobar-se a totes les llibreries de Catalunya, País Valencià, Illes Balears i Andorra. El preu de venda serà de 15 euros.