Publicitat
Publicitat

Homenatge als padrins encampadans Josep Dallerès i Núria Solà

Torres valora fa una valoració positiva de la festa major tot i que reconeix que els agradaria tenir més afluència de gent de la parròquia

Encamp posa aquest dimarts el punt i final a la seva festa major, que aquest any s'ha allargat fins a quatre dies. La missa de Sant Roc a l'església de Santa Eulàlia és un dels actes més tradicionals, acte on s'hi ha aplegat més d'una cinquantena de persones. Entre ells, els cònsols de la parròquia, Jordi Torres i Esther París, així com bona part de la corporació i de la comissió de festes. En acabar, el cònsol ha assegurat que estan "contents i satisfets" amb com han anat aquests quatre dies festius. La valoració "és positiva" i, per tant, la intenció és "continuar amb les mateixes activitats l'any vinent".

En acabar la missa, la comitiva s'ha desplaçat fins la casa de Josep Dallerès, als Cortals, per fer-li un homenatge com a padrí més gran de la parròquia. És un acte ja tradicional de la festa major que vol retre tribut a les persones de més edat. Dallerès, acompanyat de la seva família, com el l'exsíndic Josep Dallerès o l'excònsol d'Encamp i ara president de la Cooperativa Interurbana, Gabriel Dallerès, ha rebut una placa i un ram de flors. El padrí, octogenari, s'ha mostrat molt emocionat ja que desconeixia que l'homenatjarien.

Aquest dimarts a la tarda serà el torn de la padrina Núria Solà, també octogenària.

Tornant a la valoració de la festa, i malgrat l'elevada participació, Torres ha lamentat no poder comptar amb més afluència d'encampadans a les activitats. "Abans es quedava tothom aquí i era més popular", ha assegurat, "tenim molts turistes i ens beneficia, però de gent del poble no tenim tota la que desitjaríem".