'Inventant un després', nominada com a millor cançó del confinament per la revista Enderrock

Les votacions estan obertes fins al 31 de maig

La Fundació ONCA, impulsada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, ha informat aquest dijous que la cançó participativa 'Inventant un després' ha estat seleccionada per formar part de la votació de 'La millor cançó en confinament', una iniciativa de la revista musical Enderrock. Des de l'11 de maig, el videoclip compta amb més de 3.000 visualitzacions, el que suposa que sigui el més vist del canal de la fundació.

Segons Enderrock, "s'ha fet una selecció de 50 cançons de 50 artistes diferents de parla catalana i d'estils ben diversos. Es busca la millor cançó sobre el tema del confinament, amb música original". La votació és oberta fins al 31 de maig i es pot fer a través de la pàgina web de la revista (www.enderrock.cat).

La composició musical 'ska-reggae', escrita pel comissari artístic de la Fundació ONCA, Albert Gumí, ha comptat amb els arranjaments del músic andorrà Santi Casas i hi han participat 27 artistes col·laboradors de la Fundació ONCA, entre els quals hi ha ballarins, músics i col·laboradors, entre d'altres.