Publicitat
Publicitat

Els Jocs Florals Infantils i Juvenils, amb 217 poemes

La Llacuna acull aquest diumenge al migdia la gala literària organitzada pel Cercle de les Arts i les Lletres

Diumenge vinent, dia 21, a les 12 hores, se celebrarà la gala literària dels Jocs Florals Infantils i Juvenils de la llengua catalana al Principat d’Andorra, que organitza el Cercle de les Arts i de les Lletres. L’acte començarà a les dotze del migdia a la sala d’actes de la Llacuna, a Andorra la Vella.

La resposta dels joves poetes a la convocatòria ha estat aquest any especialment destacable amb un total de 217 composicions (78 en la categoria infantil i 139 a la juvenil) que optaran a la Flor Natural, l’Englantina, la Viola i el premi extraordinari, de tema lliure, en cadascuna de les dues seccions d’edat. Les obres han estat reunides i enviades pels col·legis Sant Ermengol, Janer, el Lycèe Comte de Foix, les escoles andorranes de primària i batxillerat, o bé directament i espontània per concursants a títol particular.

Els dos jurats es reuniran avançada aquesta setmana per debatre sobre les qualitats dels poemes i atorgar els premis, i probablement diversos accèssits, si hem de jutjar per l’experiència dels anys anteriors. El certamen està organitzat pel cercle i està patrocinat pel Govern d’Andorra, el Consell General, Crèdit Andorrà, com en les successives edicions des de fa molts anys, i en aquesta ocasió amb la col·laboració del comú d’Andorra la Vella, parròquia amfitriona seguint el torn rotatori i l’ordre protocol·lari, després de la Massana i abans de Sant Julià de Lòria.