Johny Hallyday ressuscita a Andorra la Vella

El primer concert del cicle 'Ritmes, capital Musical' reviu dels cançons del mític cantant francès amb un clònic

Amb el permís de la pluja, Andorra la Vella ha pogut arrencar un any més el seu cicle musical estiuenc. 'Ritmes, capital musical' s'ha estrenat aquest dijous al vespre amb la veu de Johnny Vegas, artista conegut per la seva perfecte imitació al mític cantant francès, Johny Hallyday.

Miquel Canturri, conseller de Cultura i de Promoció Turística, ha recordat que aquest tipus d'activitats tenen l'objectiu d'atraure turistes a l'eix comercial i "fer que es quedin a prendre alguna cosa o a sopar una vegada hagi acabat el concert". A més, ha destacat la importància que tot aquell que estigui al concert "se senti segur, amb les mesures sanitàries que hem habilitat".

Des de fa cinc anys, el comú d'Andorra la Vella organitza aquestes actuacions musicals al carrer per als vespres d'agost. Enguany els concerts se celebraran en un únic espai i no en dos com l'any passat, quan s'alternaven entre la plaça de la Rotonda i la plaça de l'antiga caserna de bombers, que és on es farà aquest any, ja que l'indret compta amb una superfície àmplia on col·locar un centenar de cadires separades per garantir la distància social.

Tots els concerts comencen a les 19.30 hores i són oberts al públic. S'habiliten un centenar de cadires que són desinfectades cada vegada que un espectador deixa lliure el seu lloc, a més de facilitar gel hidroalcohòlic quan s'accedeix al recinte tancat.

El pròxim dimarts, dia 18, hi haurà havaneres amb Les anxovetes i el dijous 20 d'agost arribaran els Wax and Boogie amb un concert de boogie, woogie i swing. La darrera setmana d'agost es faran les actuacions de música cubana amb el Cuarteto Ébano i el dijous 27 hi haurà el tribut a Bruce Springsteen 'Born to band'. A més, la primera setmana de setembre es clourà el cicle de concerts al carrer amb bossa nova a càrrec dels Bóssalo i el tribut a Madonna 'Who's that girl'.

Ritme, també per als més petits

El cicle 'Ritmes, capital musical' incorporava, com a novetat, actuacions adreçades a un públic infantil. Així, els espectacles es faran a les 11.30 hores del matí al pati de l'escola de Ciutat de Valls on es delimitaran espais perquè els infants puguin gaudir dels concerts amb els seus grups de convivència habituals. Lali Be-Good portarà 'Futur-Oh i el nen que portes dins' el 17 d'agost, i La Belluga proposarà als infants l'espectacle 'Paüra' el dilluns 24.

En podran gaudir únicament els infants inscrits a les activitats esportives i de lleure emmarcades en el cicle 'Viu l'estiu 2020'.