Publicitat
Publicitat

Joves al jurat del Festival Ull NU

El jove seleccionat se sumarà als membres del jurat oficial, encarregats de valorar els curtmetratges a concurs

L’Associació Carnet Jove Andorra i l’Associació Ull Nu obren el termini per presentar les candidatures per formar part del jurat del Festival Ull Nu 2017 - Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus, que celebra la seva cinquena edició al febrer. El jove seleccionat se sumarà als membres del jurat oficial, encarregats de valorar els curtmetratges a concurs.

La iniciativa, segons informen des de Carnet Jove, "vol ajudar els joves a desenvolupar les seves inquietuds vinculades al món audiovisual a través de la participació directa com a membre del jurat d’un festival". La creació d’aquesta figura també suposa "un reconeixement i una representació del públic més jove i el més fidel al Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus". Els interessats en aquesta opció hauran d’omplir un formulari disponible al web del Carnet Jove i presentar el seu currículum. La documentació s’haurà de presentar abans del 3 de gener mitjançant correu electrònic a contacte@carnetjove.ad o a l’oficina del Carnet Jove Andorra.

Una comissió formada per representants de l’Associació Ull Nu i de l’Associació Carnet Jove Andorra seleccionaran el membre jove del jurat.