Publicitat
Publicitat

L'Esbart Sant Romà s'apunta un altre èxit amb 'Mimetismes'

La formació frega el ple en les dues representacions de l'espectacle i recapta 3.552 euros per a l'Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca)

L'Esbart Sant Romà ha fregat el ple a la Sala de Festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp en les dues representacions de l'espectacle de dansa Mimetismes. La primera representació d'aquest ja tradicional espectacle es va celebrar aquest dissabte a la nit, mentre que la segona ha tingut lloc aquest diumenge a la tarda. En total hi han pres part una cinquantena de ballarins i ballarines. L'espectacle, al qual hi han assistit 444 persones, ha recaptat 3.552 euros per a l'Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca).

La primera part de l'espectacle l'han protagonitzat les danses més tradicionals, amb músiques de Kepa Junkera o Miquel Gil. En la segona part, mentrestant, s'hi han pogut veure danses d'estil modern i contemporani. En la darrera cançó, a més, s'ha fet participar al públic, i els ballarins han fet pujar a una desena d'espectadors a ballar a l'escenari.

L'acte ha comptat amb l'assistència de 444 persones. El preu de l'entrada s'ha mantingut en vuit euros i els diners recollits es destinen íntegrament a l’Assandca, l’associació andorrana contra el càncer.