'L'art d'educar amb amor', una profunda reflexió sobre la formació

Xavier Caparrós presentarà dijous 26 de gener a la Biblioteca Pública el seu llibre, adreçat a qualsevol persona interessada en l’ésser humà, la formació i l’educació

La Biblioteca Pública del Govern acollirà dijous 26 de gener a les 19.30 hores la presentació del llibre del divulgador Xavier Caparrós 'L’art d’educar amb amor', publicat per Pagès Editors, amb la presència de l’autor, en el marc del projecte 'Nascuts per llegir', segons informa l’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques.

Es tracta d'una obra que proposa una reflexió de com s'educa i està adreçat als pares, a docents i a qualsevol persona interessada en l’ésser humà, la formació i l’educació. A més, té l’objectiu de contribuir a formar persones satisfetes i creatives que afavoreixin la llibertat i la dignitat individual i col·lectiva. Amb un llenguatge clar, directe i estimulant ofereix eines i alternatives concretes per crear vides on l’amor, l’alegria, la sensibilitat i la tendresa en siguin els protagonistes. 
   
Xavier Caparrós comparteix coneixements i emocions a través de llibres, cursos, tallers, vídeos i conferències. En l’actualitat, compagina el repte de ser pare amb la vida professional i amb projectes voluntaris de cooperació local i internacional. Per aquest motiu i per la inquietud permanent de conèixer altres cultures ha visitat més de setanta països. És coautor del llibre 'El paradigma del corazón' (Obelisco 2015) col·labora amb mitjans de comunicació i amb centres educatius i associacions de pares i mares per oferir-los orientació i propostes concretes.