Publicitat
Publicitat

Lectura de poemes a Encamp per celebrar el Dia de la Poesia

Parelles lingüístiques de totes les edats llegiran poemes de Teresa Colom, Esteve Albert i Eva Arasa, guanyadora de la darrera edició del Concurs de poesia Miquel Martí i Pol, el dijous 23 de març

El proper dijous 23 de març, a les vuit del vespre, se celebrarà el Dia de la Poesia a la sala d’exposicions del Comú d’Encamp. Diverses parelles lingüístiques de totes les edats llegiran poemes de Teresa Colom, Esteve Albert i Eva Arasa, guanyadora de la darrera edició del Concurs de poesia Miquel Martí i Pol. Les parelles pertanyen tant al programa de Voluntariat per la llengua del Servei de Política Lingüística com a l’aula d’iniciació al català del Col·legi María Moliner.

L’acte també inclourà l’espectacle poètic i teatral 'Instants previs', amb Josep Sobrevals i Marta Tricuera, i es clourà amb un refrigeri per a tots els assistents. Aquesta és la sisena edició en què el Servei de Política Lingüística i la Biblioteca Pública del Govern col·laboren amb el Departament de Cultura d’Encamp per organitzar l’esdeveniment.