Publicitat
Publicitat

L'establiment TessArt rep el premi com a millor aparador del FeMAP

El FeMAP s'acomiada d'Andorra aquest dijous a la nit amb el concert del quartet de cordes La Ritirata en el marc incomparable de l'antiga Fàbrica de Paraires i Teixidors d'Escaldes-Engordany

La botiga TessArt d'Andorra la Vella ha rebut, aquest dijous a la tarda de la mà de la directora del departament de Promoció Cultural i Política Lingüística, Montserrat Planelles, el xec per valor de 600 euros corresponent al primer premi del segon concurs d'aparadors del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP), que s'ha realitzat durant el mes de juliol i que ha comptat amb la participació d'una cinquantena d'establiments -vint més que l'any passat- de les diferents localitats on s'ha celebrat el festival. Entre els aspectes valorables, els diversos jurats territorials han tingut en compte qüestions com la presència de la temàtica de la música antiga, la visibilitat, l'originalitat, l'estètica i la disposició dels elements de cada candidat. El segon premi ha estat per la botiga Màgia de Tinta de Puigcerdà, que s'ha endut 400 euros, mentre que l'establiment Ingrid Munt de Berga s'ha fet amb el tercer xec de 200 euros. L'acte també ha comptat amb la presència del director del certamen, Josep Maria Dutren, i del director de la companyia La Ritirata, Josetxu Obregon, que aquest dijous a la nit actua a Andorra com a darrera activitat programada en el marc del FeMAP.

Pel que fa al premi del concurs de xarxes socials, on podien participar tots els establiments inscrits que haguessin enviat una fotografia del seu aparador, el que ha obtingut més 'M'agrada' ha estat la Perruqueria Heura de la Seu d'Urgell, que aquest divendres rebrà de mans de l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, la cistella del FeMAP amb productes locals.

El FeMAP s'acomiada d'Andorra aquest dijous a la nit amb el concert del quartet de cordes La Ritirata en el marc incomparable de l'antiga Fàbrica de Paraires i Teixidors d'Escaldes-Engordany que obre les seves portes per primera vegada al públic.