Publicitat
Publicitat

Llibre, rosa i tapa, a Sant Julià

Vuit escriptors signaran les seves obres a la plaça Laurèdia, per Sant Jordi

Sant Jordi és enguany diumenge, i Sant Julià ha farcit l'efemèride amb un seguit d'activitats a la Fira que celebrarà a la plaça Laurèdia, que van des de les parades de venda de llibres i roses a les presentacions i signatures de les obres fetes pels mateixos autors, passant per un parell de tallers infantils i una cantada de caramelles. Una vegada més, el Comú aposta per la fórmula que barreja cultura i gastronomia, i diumenge oferirà un obsequi d'una tapa i una beguda a les persones que es gastin més de 10 euros en compres a la Fira.

La Fira de Sant Jordi, que celebrarà Sant Julià aquest diumenge a partir de les 9 hores a la placa Laurèdia, comptarà amb una desena de parades de roses i llibres. Una de les activitats principals serà la signatura de llibres i la presentació feta pels mateixos autors, entre les 11 i les 13 hores, que enguany seran Teresa Cairat, amb 'El Síndic Cairat. El meu padrí'; Omar el Bachiri, amb 'Vivo como quiero'; Marta Deu, amb 'Del Pas de la Casa, menuda memòria'; Manuel Montobbio, amb 'Ideas chinas: el ascenso global de China y la Teoría de las Relaciones Internacionales'; Antoni Morell, amb 'Passaport sense nom'; Robert Pastor, amb 'Perdut i altres històries de les Valls'; Susana Ginesta, amb 'Com vaig aprendre que mai és tard per emprendre', i Albert Villaró, amb 'La Clara i la sopa de lletres'.

D'11 a 14 hores és previst que se celebri un taller infantil de punts de llibre, que anirà a càrrec de Núria Novell, professora de l'escola d'art de la parròquia. A les 13 hores, la Coral Rocafort farà una cantada de caramelles. A la tarda, entre les 16 i les 19 hores es farà un taller infantil de papiroflèxia a càrrec de Manel Arroyo, i a les 19 hores es clourà la Fira.

Les compres que superin els 10 euros tindran un tiquet de regal per a una tapa i una beguda en qualsevol dels vuit establiments que s'han adherit a la campanya. "Mirem d'aprofitar qualsevol esdeveniment que tenim a la parròquia per donar-li vida, i ara hem trobat una fórmula que funciona i que és combinar les activitats que organitzem amb el sector gastronòmic", ha valorat el conseller de Cultura lauredià, Josep Roig, per a qui la combinació "és un reclam i un atractiu més" per a la parròquia.