La 4a Marató fotogràfica se celebrarà el 10 de novembre durant l’Andorra Shopping Festival

Al concurs hi poden participar tant fotògrafs professionals com aficionats, nacionals i estrangers, que tinguin càmera digital o un mòbil que pugui fer fotos d’alta qualitat

La Marató fotogràfica torna enguany durant l’Andorra Shopping Festival. L’esdeveniment, que se celebra per quart any consecutiu, tindrà lloc el proper 10 de novembre i pretén donar a conèixer Andorra des d’un punt de vista lúdic. Al concurs hi poden participar tant fotògrafs professionals com aficionats, nacionals i estrangers, que tinguin càmera digital o un mòbil que pugui fer fotos d’alta qualitat.

La iniciativa, que organitza l’Escola d’art del comú d’Andorra Vella amb col·laboració amb Andorra Turisme, compta amb dues categories de participació: Max-Marató, de llarga durada i individual (s’han de presentar set imatges al concurs) i la Family-Marató, de curta durada i on, com a mínim, ha de participar un dels pares o tutors i un infant (s’han de presentar cinc fotos). Les fotografies s'han de realitzar amb càmera digital i no s'acceptaran imatges captades amb telèfon mòbil. A més, s'hauran de fer en un recorregut i en un temps determinats, i segons les característiques de cada categoria.

Per a tots aquells que s’hi vulguin inscriure, les bases es poden consultar tant a www.andorralavella.ad com a www.visitandorra.com. Els participants s’han d’inscriure prèviament, omplint els formularis que es poden trobar en línia i s’hauran de presentar obligatòriament al Centre cultural la Llacuna el mateix dissabte 10 de novembre entre les 10 i les 10.30 hores, on se’ls lliurarà un sobre amb els requisits específics de cada categoria del concurs.

Cada categoria tindrà dos guanyadors. La categoria Max-Marató premiarà la millor col·lecció de set fotografies i el primer premi s’endurà 1.200 euros en material fotogràfic, mentre que el segon, 800 euros. La categoria Family-Marató premiarà la millor col·lecció de cinc fotografies i el guanyador del primer premi s’endurà 900 euros en material fotogràfic i el segon, 600 euros.