Publicitat
Publicitat

Més participació a la Nit Literària

Destaquen les 14 obres rebudes per al premi Fiter i Rossell de novel·la, que dupliquen les 7 del 2014

La Nit Literària d'enguany ha rebut un total de 65 originals, el que suposa un augment de la participació respecte a l'edició de l'any passat en què se'n van rebre 49. En aquest sentit, des del Cercle de les Arts i les Lletres destaquen les 14 obres rebudes per al premi Fiter i Rossell de novel·la, que dupliquen les 7 del 2014.

El premi Principat d'Andorra d'investigació històrica, dotat pel Consell General, ha rebut un treball, mentre que al Sant Miquel d'Engolasters d'assaig literari dotat per Joan Escaler Calva, se n'han presentat sis.

Pel que fa al Grandalla de poesia ha rebut nou composicions i el el premi de teatre 50è aniversari de Crèdit Andorrà, ha rebut sis guions. Tots dos són dotats per la mateixa entitat.

Al seu torn, el Sant Carles Borromeu de contes i narracions, dotat per MoraBanc, ha rebut set compilacions, i al guardó a la divulgació científica, dotat per la mateixa entitat, hi concorren quatre treballs.

Finalment, al Manuel Cerqueda Escaler de novel·la curta, dotat pe Andbank, s'hi han presentat onze originals, mentre que al Tristaina de periodisme, dotat per Andimesa, hi concorreran com a mínim tres treballs, pendents d'afegir-hi els seleccionats en la tria de publicacions a l'estranger.

Els premis s'atorgaran a l'Hotel Fènix d'Escaldes-Engordany el 5 de novembre, i com a novetat es reprendrà el sopar de gala.