Publicitat
Publicitat

Més de 40 patinadors oferiran les seves acrobàcies circenses en una gran carpa a Escaldes

El muntatge es farà en una carpa instal·lada a la parcel·la que queda entre l'avinguda del Consell d'Europa i el carrer de la Valira, a Escaldes-Engordany

Circo Alegría arribarà a Andorra amb la seva producció 'Circo Alegría On Ice', un espectacle en què es fusionen el circ tradicional i la innovació amb els artistes fent els números circenses patinant sobre gel. El muntatge es farà en una carpa instal·lada a la parcel·la que queda entre l'avinguda del Consell d'Europa i el carrer de la Valira, a Escaldes-Engordany. L'espectacle estarà a Andorra del 22 al 31 de maig.

Més de 40 artistes faran les acrobàcies en una pista de gel ecològic de 150 metres quadrats. La producció del 'Circo Alegría On Ice' es porta prerant des del mes d'octubre del 2013, i es va estrenar el passat mes d'octubre a Barcelona. Des de llavors ha passat per Palma de Mallorca, Lleida, Saragossa, Pamplona, San Sebastià, Vitòria i Logronyo.

Ambientada en una illa de l'oceà Àrtic, l'espectacle conta la història de Lisa i Lucas, una foca i un caçador que creuaran les seves vides per sempre. Els espectadors podran veure una vintena de números circenses: equilibristes, trapezistes, malabaristes, còmics, etc. Els espectadors podran veure números com el trapezi lliure, la roda de la mort, i patinadors, entre altres.