Més de 1.000 persones al projecte educatiu 2019

La darrera activitat de la temporada serà el taller de música compartida al Centre cultural i de congressos lauredià el 30 de novembre

El Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, patrons de la Fundació ONCA, informen que més de 1.000 persones han assistit a la 7a temporada de concerts familiars del projecte educatiu 2019, que té com a objectiu formar les noves generacions i, a la vegada, donar a conèixer la música als infants i a les seves famílies. 

La temporada ha estat centrada en espectacles per a nadons i infants per donar resposta a la gran demanda per part d'aquest públic. La programació ha comptat per primera vegada amb les companyies Concert per a nadons, Daquí Dallà i Viu el teatre, i amb la companyia Com sona?, que ja es va estrenar a la temporada 2018. 

S'han programat quatre concerts i deu sessions diferents que es van iniciar al mes de febrer amb Concert per a nadons i la seva proposta 'Hits', que varen brindar tres sessions matinals. Al mes de maig va ser el torn de Daquí Dallà amb el seu espectacle 'Nyam Nyam', el qual també se'n van fer tres sessions, dues de matí i una de tarda. Al mes de setembre, Com sona?, va presentar 'Cromàtic' en una sola sessió de tarda i, finalment, al mes de novembre, Viu el teatre ha tancat la temporada amb tres sessions matinals de 'Cinemúsica'

Segons la cap de producció de la Fundació ONCA, Teresa Areny, "les xifres de participació ens encoratgen a continuar treballant perquè les famílies tinguin l'oportunitat de gaudir de la música amb els seus fills. Donar-los l'oportunitat de viure en directe la música és quelcom enriquidor pel seu coneixement emocional i personal i fomenta el públic del futur". 

La programació ha comptat amb la col·laboració dels comuns d'Andorra la Vella i d'Escaldes-Engordany. La darrera activitat de la temporada dirigida al públic familiar serà el taller de música compartida a càrrec d'Anna Vega, que es durà a terme el dissabte 30 de novembre a la Trapa del Centre cultural i de congressos lauredià.