'Música a la tassa', escenari poc habitual i plataforma per a joves músics

Cinc intèrprets de l'Institut de Música d'Andorra la Vella han ofert una actuació a l'hotel Antic de la Cortinada

Els joves violoncel·listes Arnau Gallardo, Paula González d’Alaiza, Milena Tena i Ausiàs Rodríguez i l’acordionista Gautier Blanchard han estat els encarregats de donar aquest dissabte el tret de sortida al cicle ‘Música a la tassa’, una proposta emmarcada en el festival Ordino Clàssic i que vol ser alhora una proposta que “apropi la música a escenaris diferents” i una plataforma per als joves intèrprets, tal com ha comentat el director artístic d’Ordino Clàssic, Josep Martínez Reinoso.

Els quatre joves encarregats d’oferir aquest primer concert del cicle estudien a l’Insitut de Música d’Andorra la Vella i han ofert al públic ‘Romance’, de Georg Goltermann i ‘Asleep’ i ‘Loving’, dues adaptacions que ha fet Jordi Coll de les peces d’Astor Piazzolla. L’actuació ha tingut lloc a l’hotel Antic de la Cortinada i als assistents han pogut gaudir d’un berenar de xocolata calenta i melindros.

Martínez Reinoso ha destacat que a banda de portar música a “llocs on normalment no la trobaries”, com poden ser hotels i arribar d'aquesta manera també als turistes, també es vol que els alumnes puguin compartir cartellera amb els grans noms que passaran al llarg dels mesos d’hivern pel festival Ordino Clàssic. El cicle ‘Música a la tassa’ continuarà el dissabte 12 de gener als apartaments Annapurna d’Ansalonga i el 2 de març a l’aparthotel la Tulipa d’Arans.