Publicitat
Publicitat

Música a la Casa d'Areny-Plandolit per celebrar el Dia internacional dels museus

El Trio Madriu, formació de l'ONCA, ha actuat aquest dissabte davant d'una seixantena de persones que fet el ple a la sala gran de la Casa Museu d'Areny-Plandolit

El Trio Madriu, format pel violinista Josep Martínez, el flautista Jordi Gendra i el guitarrista David Sanz, ha ofert aquest dissabte a la nit al Museu Casa d'Areny-Plandolit una vetllada musical similar a les que es van popularitzar a principis del segle XIX en salons de cases particulars per tal que els solistes instrumentals difonguessin el seu talent entre les classes més benestants. L'actuació s'ha fet en el marc del cicle ONCA Bàsic i amb motiu del Dia internacional dels museus.

Davant d'una seixantena de persones que s'han donat cita a la sala gran del museu, el trio ha interpretat peces de Joseph Kreutzer, Niccolò Paganini, Franz Schubert, Bartolomeo Campagnoli i de Ferdinando Carulli.

El concert ha estat organitzat per la Fundació ONCA, formada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, amb la col·laboració de Patrimoni Cultural, i és una de les activitats que s'han pogut dur a terme durant el cap de setmana als museus del país, que a més, es poden visitar gratuïtament per commemorar el seu Dia internacional.