Neix 'Menja't Andorra', la revista per difondre el patrimoni gastronòmic del país

La publicació està impulsada per l'Andorra Park Hotel amb la vocació de servir a tot el món gastronòmic del país

L'Andorra Park Hotel ha donat a conèixer aquest dimarts al matí la revista 'Menja't Andorra'. Es tracta d'una publicació impulsada pel mateix establiment, però que té la vocació de servir a tot el sector dedicat a la gastronomia i la restauració del país.

Tal com ha explicat el director de l'hotel, Jordi Capella, la publicació s'ha pogut tirar endavant perquè en els darrers anys la gastronomia d'Andorra ha fet un pas endavant. "Si no s'hagués fet aquest pas, estaríem nedant a contracorrent", ha destacat Capella, que ha afegit que "tenim una oferta gastronòmica suficientment àmplia per a tots els gustos".

La revista tindrà una periodicitat quadrimestral i un tiratge de 3.000 exemplars, que es distribuiran de forma gratuïta. De moment, només tindrà abast nacional, però Capella assegura que "el meu somni" és aconseguir fer-la arribar a llocs com Barcelona o Tolosa, ja que permetria promocionar la gastronomia del país als llocs d'origen dels principals visitants del país. Això, però, no creu que pugui arribar abans de dos anys, ja que prèviament, la revista s'haurà de consolidar.

Pel que fa als continguts, Capella ha explicat que s'intentarà que sempre hi hagi "un article d'un xef reconegut, sigui nacional o internacional", així com notícies gastronòmiques, receptes o consells al voltant del món del vi. L'objectiu, per a Capella, també és "donar a conèixer els grans professionals que hi ha a Andorra". A banda, també s'aniran fent entrevistes a persones rellevants d'aquest món. En aquest primer número, de fet, s'hi poden llegir entrevistes als xefs Carme Ruscalleda i Alberto Chicote.