Cultura 08/10/2019

Nova edició del projecte ‘Música al Claror’

L'objectiu del programa és el de treballar la utilització de la música com una eina d’inclusió social

Agència Ana
1 min
Els participants del programa. / FUNDACIÓ ONCA

Andorra la VellaLa Fundació ONCA –entitat promoguda pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà– organitza una nova edició del programa 'Música i creativitat-Música al Claror', després de l’èxit de les edicions anteriors i de l’acceptació i demanda per part dels participants, informa l'ONCA aquest dimarts en un comunicat.

El Taller Claror de la població urgellenca ha sol·licitat la col·laboració de la Fundació ONCA per organitzar de nou l’activitat que s’iniciarà aquest dimarts i finalitzarà el 23 de juny de 2020. L’activitat, que compta amb divuit participants i els seus acompanyants, serà quinzenal i es durà a terme els dimarts de les 15.15 a les 16.30 hores, a les mateixes instal·lacions del centre. L'objectiu del programa és el de treballar la utilització de la música com una eina d’inclusió social i que els participants tinguin l'oportunitat de fer un recorregut vital en la creació, la interacció, l'escolta i en el fet de compartir un espai creatiu i performatiu.

Pel curs 2019-2020 s’ha organitzat un nou equip professional, amb la continuïtat de Pilar Planavila (músic, mestra i musicoterapeuta) i la incorporació d’Ivan Caro (graduat en Educació Social i postgraduat per l’Institut del Teatre d’Arts Escèniques i Acció Social). Segons Joan Hernández, coordinador del programa social de la Fundació ONCA, “la incorporació de nous professionals té com a objectiu crear un equip professional ampli, divers i potent, per aportar nous coneixements, recursos i propostes musicals i socials. Els usuaris i participants del programa social coneixeran nous perfils professionals. Ells seran els encarregats de posar els seus coneixements i les eines al servei del projecte, creant una activitat a mida dels usuaris participants, donant continuïtat a la gran tasca desenvolupada conjuntament”.

stats